Beton Cire of Betonlook

Wat kan ik ermee en wat is het verschil?
Beton Cire en Betonlook zijn in feite hetzelfde. Beton Cire of Betonlook zijn algemene namen voor een product, dat in een dunne laag, op een stabiele ondergrond wordt aangebracht en de uitstraling heeft van beton. Het product heeft bijzondere eigenschappen, het is namelijk 100% waterdicht en duurzaam. Hierdoor wordt het uitermate geschikt als alternatief voor tegels, natuursteen, composiet of andere steenachtige materialen die gebruikt worden voor vloeren, badkamers, keukens, enz. Beton Cire komt oorspronkelijk uit Frankrijk.

Het orginele Beton Cire had de eigenschap dat er scheuren in kwamen. Dit was in Frankrijk zeer gewenst, waar men het Beton Cire geen echt Beton Cire vind zonder scheuren. Later kwam betonlook op de markt, door het cement te binden met kunstharsen kregen de materialen een hogere flexibiliteit, hierdoor werd de kans op scheurvorming geminimaliseerd. Onze Beton Cire oftewel Betonlook is flexibel, 100% waterdicht en ontzettend duurzaam..


BetonlookBetonlook
Schuif het pijltje naar links of rechts, om "voor" en "na" te bekijken

Beton Cire


Beton Cire en Betonlook kan over bestaande tegels worden aangebracht, alleen de voegen moeten dan van te voren geëgaliseerd worden. Onze Beton Cire hecht op bijna elke ondergrond, bij voorkeur een steenachtige of houten ondergrond.

Onze Beton Cire en Betonlook producten zijn van de hoogste kwaliteit en genieten een hoog gebruikersgemak. De Beton Cire en Betonlook producten hebben prachtige kleuren en voelen glad en degelijk aan. Daarbij zijn onze Beton Cire en Betonlook producten makkelijk in onderhoud.


Offerte aanvragen .