Stucwerk

Geld besparen, dat wilt u toch ook?
U heeft verbouwplannen en wenst nieuw stucwerk op uw muren? Onze professionele stucadoors zorgen voor een goede voorbehandeling van uw muren, zodat het stucwerk goed hecht en jaren meegaat.Voordat wij het stucwerk aanbrengen , maakt u een keuze uit het soort stucwerk. Wij adviseren u graag over het juiste pleisterwerk dat past bij uw levensstijl. Hieronder de meest voorkomende soorten stucwerken:

Standaard stucwerk of glad pleisterwerk
Bij standaard stucwerk of glad pleisterwerk maken wij uw muren glad. Stucwerk voeren wij op twee manieren uit: glad pleisterwerk dat behangklaar of overschilderbaar is. Uw wand en plafond worden volledig strak gestuct vrij van de geringste oneffenheden. Glad pleisterwerk is tegenwoordig erg populair als afwerkingsmethode voor een stijlvol strak plafond. Deze afwerking is in ieder interieur mogelijk.


StucwerkStucwerk

Raapwerk


Onder raapwerk wordt verstaan dat wanden vaak op de kale steen dikker (tot 4 a 5cm) gestucadoord worden.
Vaak wordt raapwerk toegepast om grove oppervlakten [gemetselde] wanden en plafonds met een betrekkelijk dikke laag gipsmortel vlak en strak te maken of om op een bepaalde maat te komen, bijvoorbeeld in badkamer en keuken de wanden haaks en waterpas te verkrijgen t.b.v. het aan te brengen tegelwerk.

Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken ook uitrapen genoemd.


Offerte aanvragen .